wie oh wie?

Wie oh wie ben ik?

Dat is vaak toch een vraag die je je pas na een tijdje stelt al je een blog leest. Allé, ikke toch.
Voor de curieuzeneuzen onder ons, stel ik me wel graag even voor.Mijn naam is Sofie.  Ik ben begin 30 en heb zes kindertjens met 1 en dezelve man (wordt vaak gevraagd en ja ik besef dat het niet meer zo alledaags is)
van groot naar klein : Alexander, Anaïs, Aaron, Alyzée, Arne& Aure (kwamen per 2 die 2 kleinste duiveltjes).
Ik hou van naaien en van lezen.  Vroeger gingen ik nog eens naar de cinéma en speelde ik meerdere uren per week muziek.  Omwille van de gezinsfase waarin ik zit is het vechten voor een halve minuut tijd waar ik echt aan mezelf kan denken, waardoor mijn hobbies en zo quasi nihil zijn.

Ik hou van gadgets, van internet, online shoppen (geraak toch niet buitenshuis weg) en roze dingen.  Vind het enorm aangenaam als het stil is.

Luister graag naar peter van de veire.

Kijk graag naar charmed, harry potter, the hobbit, orange is the new black, call the midwife en meer van dat soort series en reeksen.
Kijk als ik kan naar Sturm der Liebe want ik hou van de duitse taal, van het beierse gebergte, van de oostenrijkse landschappen en dat doet me eraan denken. Moest ik kunnen, mogen, ik verhuis onmiddellijk naar ginterkanten (is dat een woord?)

Kan ook blij zijn om hele kleine dingen.

Vind slapen een luxegoed.

Vind snel dingen grappig en heb een te groot empathisch vermogen.
some say, dat het hoogsensitiviteit is, ik hou het op mega-ambetant in momenten

Hou zo ontzettend niet van onrecht en oneerlijkheid en kan me daar serieus boos in maken.  Heb zo goed als geen geduld en moet af en toe door wat pessimistische dagen/periodes.  Wil altijd het beste zijn, het allerbeste doen, het perfecte nastreven, maar hoe meer ik het nastreef, des te vaker zie ik dat ik net het omgekeerde ben.  Dit zorgt vaak voor de nodige ontgoochelingen.
Heb moeite met mensen hun wispelturigheid en verzuurdheid.  Ben soms een wannabe maar gezond verstand mept me van tijd tot tijd terug in mijn eigen kleine schoentjes en leer er tevreden mee te zijn.
Ben soms kwaad, soms ben ik kwaad omdat ik kwaad ben :-)

Voel me vaak aangetrokken tot de under dog en vind woordspelingen superleuk.

Hou van Quizen en nog meer van winnen, al is het alweer ruim een jaar geleden dat er gequizt werd.

Vind overdreven zelfvertrouwen en desinteresse 2 van de allerlelijkste eigenschappen in mensen, naast de nood om anderen altijd te willen verbeteren, das gewoon ronduit irritant :-)

Ik hou van bakken en koken en ik hou van kerstmis.  Misschien omdat ik dan jarig ben of gewoon omdat al die lichtjes lekker gezellig zijn.  Ik kan dromen van de tijden toen ik klein was en elke avond een kerstliedje mocht zingen aan het kerststalleke.

De geur van boeken is onweerstaanbaar. Boekenwinkels en bibliotheken zouden immer moeten blijven bestaan.  Ik heb een mooie uitgebreide boekencollectie en kan daar wel met bewondering naar kijken.

Houdt niet zo van reizen.  Ik geef het toe, ik ben een huismus.  Vroeger wel, maar nu zegt het me zo heel veel niet meer. Ik ben vaker bang dat er wat gaat gebeuren dan dat ik kan genieten van een tripje naar hier of naar daar.  Een lekker restaurantbezoekje kan me dan weer wel bekoren.

Rozen vind ik onweerstaanbaar, de geur van jasmijn ook.  Mijn parfum is Anaïs Anaïs (de nieuwe) of de limited DKNY (paars).

Hou van de zee en ben blij dati k er niet veraf van woon.  Het geluid van de golven is megalomanisch fantastisch.

Chocolade moest verboden worden! net als spiegels en weegschalen...

:-)
voilà, me, nutshell...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten