Boeken

Hou van lezen en zou soms dezelfde boeken opnieuw lezen ook.  Harry potter en zo van die dingen.  Marc de Bel is een favoriete auteur en vind het heerlijk om samen met alexander en anaïs opnieuw zijn boeken door te nemen.

Vroeger gingen wij altijd samen met mama naar de bib en mama leest nog steeds heel veel.  Ik denk dat ik de leesmicrobe daar heb meegekregen en ik hoop ze te kunnen doorgeven.  De bib bij ons in Pervijze is helaas maar enkel op donderdag en zondag een groot uurtje open, maar toch gaan we zo goed als wekelijks.  Daar vind je vaak wisselboeken met andere bibliotheken en ook heel vaak van die crimiromans en dat is niet zo mijn ding.

 Als ik zelf mag kiezen, dan lees ik het liefst van alles boeken over de periode begin 1900 en dan nog het allerliefst boeken die over engeland gaan. Familiesaga's of toch zeker met een goeie portie drama en tegenslag, zolang het weer min of meer goed afloopt dan ben ik van de partij :-)


The Tea Rose, Called “a splendid heartwarming novel of pain, struggle, decency and triumph” by author Frank McCourt, this celebrated story of tea, love and London is now out in paperback. Click on the cover to learn more about the book and the city that inspired it.

- Jennifer donnely : De Theeroos, De winterroos, De wilde roosThe Winter Rose, by Jennifer Donnelly. The second book in The Tea Rose trilogy, reunites readers with the much-loved Finnegan family. Beginning where The Tea Rose ended, on the river Thames, the novel follows the story of Charlie Finnegan – now Sid Malone – and an intriguing new female character – India Selwyn Jones.

- Kate Furnival
- Sarah Lark : Het eiland van duizend bronnen, dochter van de mangrove en dan de trilogie:  Het Land van belofte, De roep van het land en het lied van de wolken


- Diana Gabaldon : sneeuw en as, het vuur van de herfst, een echo in de tijd, de verre kust, het vlammende kruis, terugkeer naar inverness, de reiziger

- de Iron fey van Julie Kagawa (ben ik nog aan bezig
)

- heb ook via amazon de 4 boeken gekocht rond de zusjes Purcell, hun verhalen over de eerste wereldoorlog, geschreven door Ruth Elwin Harris. zeker een aanrader (als je ze nog vindt)
Frances' story, Sarah's story, Gwen's story en Julia's Story, echt wondermooi


Geen opmerkingen:

Een reactie posten